Header Banner 1
Header Banner 2
Bagger Boot.png
bridge.png
Graafmachine2.png
Vrachtwagen.png
water.png
Tractor met maaibalk
logo.big.white.png

januari 2023

 

Voor het nieuwbouwproject "De Straatjes" in de wijk De Volgerlanden zijn wij verantwoordelijk voor het woonrijp maken van de wijk.

Hierbij valt te denken aan o.a.: divers grondwerk, aanbrengen groenstroken/plantvakken, aanbrengen kolken, aanleggen bestrating en parkeerplaatsen, plaatsen van straatmeubilair, e.d.

Om alles in goede banen te leiden in de wijk met opleveringen op verschillende plaatsen door de wijk en diverse bouwbedrijven aan het werk op verschillende plaatsen, is er bij de toegangsweg een gastheer aanwezig om bezoekers de weg te wijzen.

 

Klik op deze link voor de plattegrond van de wijk.

juli 2020

Voor een klein nieuwbouw project met kavelbebouwing, Hendricxhof te Hendrik-Ido-Ambacht, hebben wij de verharding aangebracht.

Naast het aanleggen van de verharding met t.h.v. de woningen een plein (R=7), hebben wij ook gezorgd voor de aanleg van HWA- en DWA riool, plaatsen van een straatkolk in het hart van het plein en het ontgraven en bestraten van een parkeerplaats.

maart 2020 - juli 2020

In de periode 2019/2020 is er in de gemeente Hendrik-Ido-Ambacht een nieuw zwembad gebouwd en is het oude zwembad gesloopt. Het nieuwe zwembad is in 2020 opgeleverd en wij hebben het werk aangenomen voor de inrichting van de buitenruimte. Hierbij moet u denken aan de volledige bestrating, putten, ligweides, meubilair zoals banken (FSC®), picknick tafels (FSC®) en afvalbakken, sierbeplanting, bomen en het hekwerk.

april 2020 - mei 2020

Voor Automotive Zeeuw in Zwijndrecht hebben wij een nieuw parkeerterrein met verlichting aangelegd. Op het parkeerterrein is in de hoek een kleine verhoging gerealiseerd waar een showmodel op geplaatst kan worden.

Tevens is er een nieuwe trap bij de toegang van het gebouw door ons aangelegd.

Tussen 2018 en begin 2020 hebben wij samen met P. Ligchaam Bestratingen BV gewerkt aan het project Bouwrijp maken en Woonrijp maken Stekelbaars - Voorn te Hendrik-Ido-Ambacht.

We hebben dit werk inmiddels afgerond en zijn trots op het eindresultaat.

september 2019

Voor een klant in Ridderkerk hebben we een bestaande watergang gedempt en een nieuwe watergang uitgegraven.

 

 

September 2016

Voor kindcentrum de Tweestroom te Hendrik Ido Ambacht werden speeltoestellen verplaatst en graszoden op het schoolplein aangebracht. Het is heel erg mooi geworden en we hopen dan ook dat  de kinderen er veel plezier van zullen hebben.

September 2016

De maaiwerkzaamheden in Hendrik Ido Ambacht zijn in volle gang

Augustus 2016

Eindelijk is het zover: de parkeerplaats bij Happy Italy wordt flink uitgebreid. Ruim 100 parkeerplaatsen komen erbij. Hoog nodig! Hopelijk kunnen binnenkort alle bezoekers dichtbij parkeren en met schone schoenen het restaurant betreden.

 

Juli 2016

Vrijgraven wanden van de ondergrondse sporthal na calamiteit

Voor het Zuid Hollands Landschap maakten wij bij de Sophiapolder een natuurlijke opsluiting tegen het wegspoelen van grond

Voor de gemeente realiseerden wij diverse beschoeiingen binnen Hendrik Ido Ambacht.

Stormschade aan het dak van Cascade.

Voor de veiligheid van de mensen een container als doorgang geplaatst

Voor Tennisvereniging Hiaten te Hendrik Ido Ambacht voerden we in het voorjaar 2016 herindelingswerkzaamheden uit aan het terras en de bestaande entree/fietsenstalling.

Het resultaat mag er zijn!!

Het plaatsen van zuurstoftanks voor een ziekenhuis in Tilburg

We werkten mee aan een hulpverleningsoefening op de Sophiapolder

Onderhoud Infrastructurele Kunstwerken

Een mooi project dat we in 2014 als opvolger van het project uit 2012-2013 hebben aangenomen voor de Gemeente Hendrik-Ido-Ambacht is het Onderhoud Infrastructurele Kunstwerken. Dit project zal zeker tot medio 2016 lopen.

Het werk bestaat voornamelijk uit het onderhouden, repareren of vervangen van veel bruggen binnen de gemeente.

Het plaatsen van een damwand aan de Bekestein

Happy Italy

Een leuk project waar we in 2013 aan hebben mogen werken is de bouw van Happy Italy.

Dit restaurant is nieuw gebouwd in recreatiepark de Sandelingen en zal naar alle waarschijnlijkheid op 22 oktober 2013 officieel open gaan.

We hebben hier veel werkzaamheden verricht, o.a. een groot deel van de aanleg speeltuin, alle graafwerkzaamheden, aanleg van het terras, e.d.

We wensen de directie en alle medewerkers van Happy Italy heel veel succes met de opening van het nieuwe restaurant en we hopen dat het een razend succes gaat worden!

Onderhoud Infrastructurele Kunstwerken

Een mooi project dat we in 2012 hebben aangenomen voor de Gemeente Hendrik-Ido-Ambacht is het Onderhoud Infrastructurele Kunstwerken. Dit project zal zeker tot medio 2013 lopen.

Het werk bestaat voornamelijk uit het onderhouden, repareren of vervangen van veel bruggen binnen de gemeente.

Eind mei 2012 zijn we gestart met het weghalen van leuningen op de brug Veersedijk. Hiervoor in de plaats hebben wij noodleuningen geplaatst. De originele leuningen worden opnieuw gestraald en krijgen een nieuwe coating waarna ze weer teruggeplaatst worden

M.i.v. oktober 2011 heeft J.L. Rijsdijk B.V. de opdracht gekregen voor de gladheidsbestrijding binnen de Gemeente. We hebben ons materieel hiervoor aangepast en hebben dit werk met veel plezier uitgevoerd voor de gemeente.

We hebben er zorg voor gedragen dat er ruim voldoende strooizout voor de gemeente op voorraad was. Dit hebben we opgeslagen op eigen terrein zodat er bij een leverancier geen beslag meer opgelegd kan worden. Gelukkig viel het de afgelopen twee winterseizoenen mee en zijn er niet overal in het land grote zouttekorten ontstaan.

De strooiroute is van tevoren vastgelegd. Zijn er locaties binnen de gemeente waar ernstige overlast ontstaat door gladheid, dan moet u als inwoner contact opnemen met de Gemeente Hendrik-Ido-Ambacht.

Wijzigingen in de strooiroute worden door ons alleen uitgevoerd in opdracht van de gemeente.

Daarnaast kunnen bedrijven, VvE's, e.d. ons benaderen met de vraag om op eigen kosten hun terrein te strooien en/of schuiven. Dit kan op afroep en middels automatische opname in onze routes. Voor meer informatie hierover of voor een vrijblijvende prijsopgave kunt u telefonisch contact met ons opnemen via 078 - 6 19 55 03 of per email via gladheidsbestrijding@jlrijsdijkbv.nl

Hieronder ziet u onze laatste nieuwe aanwinst in werking, onze zeefmachine.

Zeven van freesasfalt bij Heerema te Zwijndrecht in opdracht van de KWS

 

Een ander project is maaiwerk in de gemeente Zwijndrecht met Herder + slagmaaier. Hiervan kunt u hieronder de video zien.

 

Tevens zijn wij momenteel ook aan het korven. Hieronder ziet u onze 8 tonner met korfarm in werking en op de achtergrond de slootvuilkipper.