Header Banner 1
Header Banner 2
Bagger Boot.png
bridge.png
Graafmachine2.png
Vrachtwagen.png
water.png
Tractor met maaibalk
logo.big.white.png

Sneeuw, vorst en ijzel zorgen vaak voor behoorlijk veel winterse overlast en ontregelt zo het reguliere bedrijfsleven. Onbereikbare bedrijfspanden, valpartijen van uw bezoekers, bewoners, medewerkers, scholieren (met en zonder letsel), schade aan geparkeerde auto’s, e.d., zijn slechts een aantal voorbeelden uit de dagelijkse praktijk.

Wij kunnen ook strooizoutkisten voor u verzorgen. Deze zijn in twee formaten leverbaar.

De kisten worden bij u op het terrein geplaatst en zijn gevuld met strooizout inclusief zoutschep en slot. Zo heeft u altijd strooizout binnen handbereik om bijvoorbeeld de ingang van een flatgebouw, kantoor, bewonerscomplex, schoolplein, e.d. zelf handmatig te strooien.

Is het strooizout bijna op, dan kunt u dit telefonisch of per mail doorgeven.

Wij zullen ervoor zorgen dat de kist binnen 48 uur weer gevuld is.

Het wintercontract loopt van 1 november tot 1 april. Voor eind april zullen wij de kisten weer bij u ophalen.

Natzout (ook wel pekelwater genoemd) is een zoutoplossing die tijdens het strooien aan het droog zout wordt toegevoegd. Door de bijmenging van vocht aan het zout, begint de dooiwerking direct en de zoutkorrels zelf zorgen voor dieptewerking. De zoutverdeling is optimaal en het oppervlak dat door een natzoutmachine wordt bewerkt, is groter dan bij droogzout. Hierdoor is natzout geschikt voor zowel preventief strooien (voordat het glad is) als curatief strooien (als het al glad is).

Het heeft een snelle dooiwerking. Het nat-zout hecht zich beter aan het wegdek en waait niet op. Dit in tegenstelling tot droog-zout.
Doordat het goed blijft liggen en niet opwaait, heeft het ook een betere werking. Hierdoor hoeft er minder vaak gestrooid te worden.
Met het gebruik van nat-zout volstaat het om te werken met een lagere zoutdosering, hierdoor is het minder milieubelastend.