Header Banner 1
Header Banner 2
Bagger Boot.png
bridge.png
Graafmachine2.png
Vrachtwagen.png
water.png
Tractor met maaibalk
logo.big.white.png

Volg hier alle ontwikkelingen binnen J.L. Rijsdijk B.V.

augustus 2020

Begin augustus hebben wij een nieuwe shovel aangeschaft. Wij waren al in het bezit van een grote shovel, vandaar dat wij er voor gekozen hebben om als aanvulling op ons materieel een kleine shovel aan te schaffen. Dit is een GiANT V5003 X-tra HD geworden.

Nadat deze medio augustus ook weer voorzien is van onze bedrijfskleuren en reclame, staat hij klaar om in gebruik genomen te worden.

juli 2020

Deze maand hebben wij een nieuwe waterwagen aangeschaft. Na levering hebben wij de waterwagen voorzien van onze eigen reclame en is hij in de laatste week van juli in gebruik genomen.

In juli 2019 hebben wij 3 nieuwe CASE rupskranen aangeschaft ter vervanging van oudere kranen. Het betreft een 2-, 6- en een 8 tonner.

Deze zijn inmiddels naar volle tevredenheid in gebruik genomen.

Mei 2018

(onderstaande tekst en foto’s zijn mede beschikbaar gesteld en gepubliceerd door / in nummer 185 van Transmobiel)

 

Sinds 11 mei 2018 hebben wij een nieuwe truck in gebruik.

Het chassis van de alleskunner is een MAN TGS 41.460 8x4 BH WS met een door WVT omgebouwde achterbrug. Wierda Voertuig Techniek plaatste de achterassen op widespread afstand uit elkaar, maakte de achterste as meestuurbaar en voorzag het tandemstel van hpvs-vering. Dit zorgde voor een verhoging van het GVW met 4 ton.

 

Het oranje gespoten truckonderstel werd bij P. Ruizeveld BV in ’s-Gravendeel opgebouwd. Daar monteerde men achter de cabine een Epsilon Q 200Z95TR kraan met een 3x uitschuifbare giek, waarmee een bereik van 9,50 meter mogelijk is. Dankzij de Easy Fold mast kan de kraan zich zelfs met de aangebrachte grijper volledig opvouwen. Op het chassis ligt een VDL S-30-5700 haakarminstallatie met een capaciteit van 30 ton. Hiermee kan de truck diverse soorten containerbakken met een lengte tot 5,70 meter meenemen.

 

Om de MAN ook als kipwagen te kunnen gebruiken, maakte P. Ruizeveld BV tevens een speciale afzetbare laadbak. Deze is onverslijtbaar door de toepassing van een 5 mm dikke bodem en 4 mm dikke boorden uit Hardox 400. De bak kreeg een afdeksysteem met een aluminium vouwkap en achteraan een “Franse” achterklep. Aan de linkerzijde kwam een hydraulisch bediend zijboord, om het laden van bijv. pallets met een heftruck mogelijk te maken.

April 2018

 

Ter vervanging van 2 andere tractoren hebben wij onlangs een nieuwe New Holland T7.210 in gebruik genomen.

Deze machine voldoet aan de nieuwste Tier 4B emissie-eisen.

 

De trekker is inmiddels omgetoverd in de bedrijfskleuren en voorzien van bestickering.

Mei 2017

Onlangs hebben wij ons machinepark uitgebreid met een mobiele kraan, Atlas 150W.

De kraan is inmiddels naar volle tevredenheid in gebruik genomen.

15 september 2016 

Op 27 mei jl. heeft ons bedrijf de audit gehad voor de ISO. Het behaalde certificaat hiervoor vindt u op onze site

Vervolgens vond op 24 juni jl. de audit voor VCA** plaats. Deze certificering wordt steeds meer een eis bij grotere projecten. Ook dit certificaat werd behaald en vindt u terug op onze site.

De audit voor de CO2 prestatieladder is op 25 augustus jl. geweest.

 

 

Scholing medewerkers:

2 Chauffeurs hebben de cursus "Het Nieuwe Rijden" gevolgd (HNR). Dit in het kader van veiliger er zuiniger rijden. Bovendien levert het een brandstofbesparing op wat uiteraard beter is voor het milieu.

Deze zelfde chauffeurs hebben ook de module TCVT behaald. Toezicht Certificatie Verticaal Transport. Dit zorgt ervoor dat onze chauffeurs bekwaam zijn om hijswerkzaamheden uit te voeren.

9 Medewerkers hebben het basis VCA opnieuw behaald en 1 persoon het VCA Vol (Veiligheid voor operationeel leidinggevende)

2 Medewerkers behaalden het BHV herhalingscertificaat

 

 

8 juni 2016

Ook dit jaar werd "Skating Ambacht" gesponsord door ons. Mede door de prima weersomstandigheden een groot succes met weer meer deelnemers dan het vorig jaar.

Een dj zorgde voor de juiste muziek waardoor het een feestje werd voor zowel de skatende deelnemers als de omstanders.

30 mei 2016

Ter vervanging van ons 0,7 tons minikraantje onze nieuwe aanwinst: een 0,9 tons rupskraantje.

Ondanks dat we het net hebben is het kraantje al vaak ingezet.,

8 april 2016

Sinds enkele weken hebben we 3 nieuwe bussen in gebruik genomen

15 oktober 2015

We zijn er trots op te kunnen vermelden dat we op 25 augustus jl gecertificeerd zijn voor de CO2 prestatieladder.

Het certificaat kunt u vinden bij onze downloads. 

Meer informatie over dit onderwerp kunt u vinden op onze website onder CO2 prestatieladder.

17 juli 2015 

Eind vorige week zijn er drie nieuwe bedrijfswagens afgeleverd.

In tegenstelling tot ons huidig autopark, zijn de nieuwe bedrijfswagens zilver grijs. Afgelopen week is er hard gewerkt om de wagens te voorzien van bedrijfsreclame en we zijn zeer trots op het eindresultaat.

We wensen de medewerkers die met de nieuwe wagens gaan rijden véél veilige kilometers toe!

 

 

10 juni 2015

Op woensdag 10 juni 2015 werd door de gemeente Hendrik Ido Ambacht voor de 2e keer "Skating Ambacht" georganiseerd. Iedereen kan hier aan deelnemen. De tocht is ca. 8 km skaten door Hendrik Ido Ambacht.

Dit evenement hebben wij gesponsord met onze BE-combinatie, die voorop heeft gereden met een dj. 

 

29 mei 2015

In een schuur achter een woning aan de Achterambachtseweg te Hendrik Ido Ambacht is een flinke brand uitgebroken. De schuur is volledig verwoest. Wegens instortingsgevaar van de gevel heeft de brandweer ons gevraagd hen te ondersteunen met een mobiele kraan.

21 mei 2015

 

Inmiddels zijn we gestart met de voorbereidingen voor de certificering Niveau 3 van de CO2 Prestatieladder.

Wij hebben hiervoor al diverse gesprekken gevoerd met een adviseur van onze branchevereniging Cumela Nederland.

Naast onze reeds behaalde certificeringen zoals FSC, VCA* en ISO 9001, is de CO2 Prestatieladder ook een eis die we steeds vaker in de bestekken van de opdrachtgevers zien terugkomen.

Wij hopen rond september de certificering te behalen.

Binnenkort zal er een menu functie CO2 Prestatieladder in de balk van onze website worden toegevoegd, waar u meer informatie over dit onderwerp kunt vinden.

5 Maart 2015

We zijn er trots op dat met ingang van maart 2015 onze nieuwe website online is gegaan.

Uiteraard hebben we zorgvuldig geprobeerd om zoveel mogelijk informatie over ons bedrijf en onze werkzaamheden te plaatsen.

Mocht u na het zien van onze website toch nog vragen hebben, schroom dan niet om contact met ons op te nemen, wij helpen u graag verder !